22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Antalya’da engelli çocuklar, kendileri için düzenlenen eğlence programında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve eşi Dilek Evcilmen’le birlikte gönüllerince eğlendi.

Muratpaşa Belediyesi Vakfı Gönüllü Kadın Çalışma Grubu tarafından Dünya Özürlüler Günü nedeniyle bir eğlence programı düzenlendi. Sera Otel Disco Salonu’nda düzenlenen eğlenceye, Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma Vakfı Rehabilitasyon Merkezi, Altı Nokta Körler Derneği, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Sakatlar Derneği ile Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, aileleri ve eğitmenleri katıldı.

Birbirinden güzel parçalar eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlenen çocuklar ve aileleri, mutlu bir gün geçirdiler.

Engellilere toplumun her kesiminin sahip çıkması gerektiğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Tüm engelliler, özellikle çocukluk çağından itibaren eğitilerek toplum hayatında yerlerini alabilir. Bunun için hepimize düşen görevler var" dedi. Muratpaşa Belediyesi Gönüllü Kadın Çalışma Grubu Başkanı Dilek Evcilmen ise, engellilere yönelik çalışma ve etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, "Bizim amacımız, sizlere yaşam becerisi kazandırmaya yönelik çalışmaların içinde yer almak. Bunun yanı sıra gelenekselleşen bu eğlence programı gibi etkinliklerle sosyal hayata katılımınızı sağlamak. Herkesin mutlu bir gün geçirmesini diliyorum" diye konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve eşi Dilek Evcilmen ile birlikte pasta keserek eğlenceye başlayan çocuklar ve aileleri, böyle güzel bir program hazırladıkları için Muratpaşa Belediyesi’ne teşekkür etti.

antalya
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:13:31
Güncelleme :7 Aralık 2004 Salı 15:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?