21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Çocuklar tiyatroyla tanışıyor

Kepez'de, belediyenin "Parklar Şenleniyor" etkinliklerinde çocuklar tiyatroyla tanışıyor. 

Osman Gazi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte ilk kez palyaço ve tiyatroyla tanışan çocuklar, palyaçoyla dans edip şarkı söyledi. 

Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi, etkinliklerle maddi durumu iyi olmayan çocukların iyi bir yaz tatili geçirmelerini amaçladıklarını söyledi. 

Mavi, "Okulların kapanmasıyla maddi durumu iyi olmayan çocuklar ya çalışmak zorunda kalıyor ya da maddi imkansızlıktan iyi bir tatil yapamıyor. 

'Parklar Şenleniyor' etkinliğiyle bu çocuklara iyi bir tatil ortamı oluşturacağız. Çocuklar, düzenlenen aktivitelerle hem eğlenecek hem de öğrenecek" dedi. 

Tek Sarnıç Mesire Alanı'nda başlayıp Osman Gazi Parkı'nda devam eden Parklar Şenleniyor programı; 26 Temmuz tarihinde Atatürk Parkı'nda, 2 Ağustos'ta da Sadettin Küçük Parkı'nda devam edecek.

Etkinliğe, Antalya Rehberler Odası ve Antalya Deniz Yıldızı da destekte bulunuyor.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2006 Cuma 15:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL GEYİKÇİ IP: 85.104.20.xxx Tarih : 22.07.2006 11:01:30
bu organizeyi düzenliyenlere şahsım adına teşekür ediyorum.çünkü çocuklarımızın böyle etkinliklere ihtiyacı var.onlar bu ülkenin gelecekleri``temelleri`birlik beraberlik içinde olmalı ve kaynaşmalılar.saygılar sunuyorum...........!