22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocukların Dolphinland keyfi

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Antalya İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonla 250 öğrenci Dolphinland’da fok, beyaz balina ve yunusların gösterisini izledi.

Antalya’daki çeşitli ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler Dolphinland’da neşeli bir gün geçirdi. Öğrenciler ilk olarak Gena ve Daşa adlı fok balıklarının gösterisini izledi. Ardından Mila ve Melina adlı beyaz balinalar öğrencileri selamlayarak havuzdaki yerlerini aldı. Balinaların su topu ve çemberlerle sergilediği gösteri çocuklardan büyük alkış aldı.

 Balinalar, ağızlarına verilen fırçalarla resim de yaptı. Sevimli yunuslar Alişya ve Suşa da eğitmenlerinin direktifleri doğrultusunda önce öğrencileri selamladı. Alişya ve Suşa ardından havuzdaki çemberleri topladı. Daha sonra ilginç atlayışlar gerçekleştiren yunuslar eğitmenlerini su üzerinde taşıdı. Gösteriye gelen çocuklar yunusları bol bol alkışladı. TEMA Antalya İl Temsilcisi Nurten Baykara, gösteriden elde edilen gelirin vakfa aktarılacağını belirtti.

antalya
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 15:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?