21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Çöl sıcağında Tarkan rüzgarı

Antalya'da bir alışveriş merkezinin açılış törenine katılan mega star Tarkan, çoğunluğu Rus olan hayranlarını birbirinden hareketli parçaları ile coşturdu. Sıcaklığın 40 dereceyi bulması nedeniyle sahnede zor anlar yaşayan ünlü popçu, konser boyunca yüzündeki terleri havlu ile sürekli sildi.

Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan Antalium Premium Mall isimli alışveriş merkezinin açılış töreninde Tarkan fırtınası esti.

Ünlü manken Tuba Özay'ın sunduğu açılış töreninde sahne alan mega star Tarkan, çoğunluğu Antalya'da tatilde bulunan Rus bayan tatilcilerin oluşturduğu yaklaşık 2 bin kişiyi şarkılarıyla kendinden geçirdi. Son albümündeki hit şarkılarını seslendiren Tarkan, sahne performansı ile izleyicilerden büyük alkış topladı. Özellikle Rus bayanların ilgi gösterdiği ünlü popçu, kıvrak dansları ile konseri izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Çöl sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da hava sıcaklığının 40 dereceyi bulması nedeniyle zor anlar yaşayan mega star Tarkan, konser boyunca yanında bulundurduğu havlu ile yüzündeki terleri sildi. Her şarkı arasında bir bardak su içen Tarkan, izleyicilere de sıcaktan bunalmamaları için su içmelerini tavsiye etti. Mega star Tarkan'ın konseri öncesinde modacı Yıldırım Mayruk'un mayo ve sonbahar-kış kreasyonlarını içeren defile ilgiyle izlendi. Ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede bikini ve mayolar büyük ilgi topladı.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 13:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?