15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çöplükteki yangın sürüyor

ANTALYA ÇÖPLÜĞÜNDE YANGIN SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çöp Arıtma Tesisi'nde sabaha karşı başlayan yangın tüm müdahalelere rağmen kontrol altına alınamadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kızıllı bölgesinde yeni oluşturulan çöplük alanında saat 05.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede dev çöp dağları dumanlarla kaplanırken, itfaiye ekipleri saatlerdir yangını kontrol altına almak için çaba sarf ediyor. Yaklaşık 80 dönümlük geniş bir arazide süren yangına havadan helikopter ve uçakla müdahale edilmeye çalışılırken, büyükşehir belediyesine ait 50 itfaiye aracı da geniş alanda söndürme çalışması yapıyor. Antalya Orman Bölge

Müdürlüğü yetkilileri de, yangının ormanlık alana sıçramaması için gerekli tedbirleri aldı.

Antalya Havalimanından sorumlu Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Kızıllı bölgesindeki çöplük alanda çıkan yangının uçak seferlerini etkileyeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Uçak seferlerinde aksama olmadığını belirten Balcıoğlu,"Havalimanında işler rutin şekilde devam ediyor. Konuyla ilgili itfaiye ve diğer birimlerden de bize uyarı gelmedi'' dedi.

ANTALYA ÇÖPLÜĞÜNDE YANGIN SÜRÜYOR
ANTALYA ÇÖPLÜĞÜNDE YANGIN SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 17:36:00
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 17:48:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?