21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cristal Crown güzelleri kampa girdi

Antalya'da bu yıl 7. düzenlenecek 'Aura Cristal Crown 2008' güzellik yarışmasına katılacak Rus ve Ukraynalı 15 güzel Kemer Fame Residence Otel'de kampa girdi. 

Kemer Aura Club'da 22 Ağustos gecesi düzenlenecek 'Aura Cristal Crown 2008' güzellik yarışmasına katılacak Rus ve Ukraynalı kraliçe adayları ilk kez geldikleri Kemer'de denizin keyfini çıkardı. Yarışmanın final akşamı öncesi Fame Residence Otel'de kampa giren güzeller, ilk gün katalog çekimi için objektif karşısına geçtiler. Güzellikleri ile dikkat çeken kızlar, verdikleri birbirinden özel pozların ardından oryantal dersi aldı. Yarışma öncesi oldukça heyecanlı oldukları gözlenen güzeller, yarışma gününe kadar çeşitli gezi ve etkinliklere katılacaklar. 

Yarışmaya, Rusya ve Ukrayna'da düzenlenen güzellik yarışmalarında dereceye giren güzellerin katıldığını belirten Club Aura İşletme Sahibi Adnan Şeker 'Geçen aylarda Türkiye'nin tanıtımı için yaptığımız '3.Uluslararası Mıss Kemer Güzellik Yarışması'nın ardından şimdi de 'Aura Cristal Crown 2008' yarışmasıyla bölgenin tanıtımı için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz" dedi. 

Yarışmanın finalinin yapılacağı Kemer Club Aura'da Innova Jewellery özel altın defilesi de düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 12:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?