21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cumhuriyet Balosu'na ilgi büyüktü

Cumhuriyet’in 81. yılı kutlamaları çerçevesinde, Antalya Sheraton Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na çok sayıda davetli katıldı. Balo’ya bin 200’e yakın davetli katılırken, 50 otel personeli davetlilerle ilgilendi. Konuklar, salon içerisinde dolaşarak birbirleriyle hem sohbet etti hem de bayram mesajlarını iletti. Cumhuriyet’in kuruluşunu anlatan sinevizyon gösterisinin ardından tüm konuklar, Cumhuriyet Coşkusunu ellerindeki bayrakları sallayarak gösterdi. Klasik müzik eşliğinde uzun süre sohbet etme imkanı bulan seçkin konuklar daha sonra havai fişek gösterilerini izledi.

Cumhuriyet’in yeni yılı, Antalya’da farklı etkinliklerle kutlanırken, Sheraton Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu ise oldukça görkemli görüntülere sahne oldu. Vali Alaaddin Yüksel, Antalya milletvekilleri, askeri erkan, üst düzey bürokratlar ve sanatçıları bir araya getiren baloda tüm konuklar şıklıklarıyla dikkat çekti. Cumhuriyet Balosu, otelin büyük balo salonu olan Grand Ballroom’da yapıldı. Gecede, Vali Alaaddin Yüksel’e işadamı Muzaffer Balin tarafından büyük bir Atatürk portresi hediye edilirken Yüksel, "Bu önemli günde en güzel hediyeleri size vermek gerekir" diyerek hediyesini Tugay Komutanı Tuğgeneral Atakan Altıparmak’a sundu.
Cumhuriyet Balosu, Vali Yüksel’in konukları kapıdan teker teker uğurlaması ve otel personeline teşekkür etmesiyle son buldu.

antalya
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 09:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?