16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Dans Festivali hüzünlü başladı

DANS FESTİVALİ HÜZÜNLÜ BAŞLADI

Akdeniz Üniversitesi Dans Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Akdeniz Üniversitesi (AKDANS) 4. Dans Festivali’, Ankara’da katıldığı dans yarışmasından dönerken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Akdeniz Üniversitesi Dans Topluluğu Etkinlik Sorumlusu Arkan Akkan’ın anısına gerçekleştirilen fidan dikme töreni ile başladı.

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törene Arkan Akkan’ın ailesi, arkadaşları ve üniversite personeli katıldı.

OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

Hüzünlü anların yaşandığı törende konuşan Arkan Akkan’ın babası Ali Akkan, “Oğlumla gurur duyuyorum. Arkasında güzel işler ve sizler gibi vefalı dostlar bıraktı. Oğlumun ölümünden sonra böylesi güzel etkinliklerle anılması çok güzel. Acılar paylaşıldıkça azalır. Zor günümüzde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Çınar ağacı ölümsüzlüğün simgesidir. Arkan anısına çınar ağacı dikmeniz çok anlamlı. Bu ağaçla birlikte onu sonsuza kadar yaşatacağız.” dedi.

ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE SAHNEDE OLACAK

Dans Festivali’nin Arkan anısına düzenlenmiş olmasından gurur duyduğunu dile getiren baba Ali Akkan, “Oğlum, festival boyunca arkadaşlarıyla birlikte sahnede olacak ve onlara eşlik edecek. Gülen yüzüyle yine bizim içimizi ısıtacak” şeklinde konuştu.

Genç yaşta hayatını kaybeden Arkan Akkan için düzenlenen fidan dikme töreni ile başlayan ‘Akdeniz Üniversitesi (AKDANS) 4. Dans Festivali’ne 11 üniversite ve 7 dans grubu katılıyor.Festival 18 Nisan tarihine kadar devam edecek.

DANS FESTİVALİ HÜZÜNLÜ BAŞLADI
DANS FESTİVALİ HÜZÜNLÜ BAŞLADI
DANS FESTİVALİ HÜZÜNLÜ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 18:03:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 18:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?