7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Darp zanlıları yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesi Demirtaş beldesinde bir ziraat mühendisinin evini bastıkları iddia edilen 5 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Alanya'nın Demirtaş beldesi Köşkönü mevkiinde oturan 44 yaşındaki ziraat mühendisi Yahya Demir'in evi, önceki gece saat 02.30 sıralarında alkollü ve yüzü maskeli 5 kişi tarafından basılmıştı. Ellerindeki demir çubuklarla evin camlarını parçalayan, ardından park halindeki 07 NL 470 plakalı aracın lastiğini kesen zanlılar, ziraat mühendisi Yahya Demir'i darp ederek kayıplara karışmıştı. 

Ziraat mühendisi Yahya Demir'in şikayeti üzerine Demirtaş Jandarma Karakol ekipleri, zanlıların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Jandarma, ilk olarak zanlıların olay yerine geldiği aracın kime ait olduğunu tespit etti. Yahya Demir, beldede yaşayan 19 yaşandaki A.Y. ile aralarında tartışma yaşandığını söyleyince jandarma, çalışmalarını bu isim üzerinde yoğunlaştırdı. 

Zanlıların kaçtığı aracın sabah saatlerinde A.Y.'nin evinin civarında görüldünü tespit eden jandarma, şahsı gözaltına aldı. A.Y.'nin ifadesi doğrultusunda hareket geçen jandarma, şahsın beraberinde olan ve Manavgat ilçesine kaçan arkadaşları H.G. (24), E.B. (19), B.E.(23) ve C.C.'yi (22) gözaltına aldı. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme, adli kontrol çerçevesinde zanlıların her gün karakola gelerek imza atmasına karar verdi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 00:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?