22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dart Şampiyonası 19 Ekim'de başlıyor

Uluslararası Dart Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde 150 sporcunun katılımı ile başlıyor.

Kemer Belediyesinin de sponsor olduğu Uluslararası Dart Şampiyonası 150 sporcunun katılımı ile Kemer Grand Haber Otel'de başlıyor. 19-26 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenecek olan Şampiyonanın finali 24 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Bugünden itibaren finale kadar her gün saat 19.00'da başlayacak olan müsabakalar gece 24.00'da sona erecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Mark Webster, Jan Robbins, Darryl Fitton ve Julie Gore'de şampiyonada Türk sporcular ile boy gösterecekler.

Şampiyona karışık çiftler müsabakaları ile başlayacak ve çift erkekler, çift bayanlar , tek erkekler, tek bayanlar kategorilerinde ilk dörde girenlerin final müsabakalarıyla 24 Ekim'de sona erecek. Ayrıca 70 Türk sporcusu içinde bay ve bayan Türkiye şampiyonu Emre Toros ve Meltem Giray ile dünya Elektronik Dart Şampiyonasında 7 kez dünya şampiyonluğu bulunan Sadık Özdemir de şampiyonada madalya için yarışacak.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, şampiyona öncesi Grand Haber Otele giderek sporculara başarılar diledi. Başkan Şeker, yaptığı açıklamada, " Kemer'de yine bir sportif organizasyon ile birlikteyiz. Uluslararası Dart Şampiyonası Kemer'de yapılıyor. Birçok dart yıldızı Kemer'de bu şampiyonada ter dökecek. Sporcular hem şampiyonaya katılacaklar hem de Kemer'de unutulmaz anlar yaşayacaklar. Tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi. Başkan Şeker, ayrıca dünyanın en ünlü dart sporcuları Mark Webster ve Darryl Fitton ile birlikte kısa süreli de olsa dart oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?