21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dart şampiyonası Kemer'de yapılacak

Kemer Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenecek olan Türkiye Açık Dart Şampiyonası, dünyaca ünlü dart şampiyonlarını Kemer'de buluşturacak.

Mark Webster, Jan Robbins, Darryl Fitton ve Julie Gore gibi dünyaca ünlü dart şampiyonlarının yer alacağı "Efes Dark Türkiye Açık Dart Turnuvası" 20-24 Ekim tarihleri arasında Kemer Belediyesinin sponsorluğunda Antalya Kemer'de gerçekleşecek.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, yaptığı açıklamada" Kemer spor organizasyonları ile hep önde. Bu kez de dünyaca ünlü Dartçılar Kemer'de olacak. Şampiyona 20-24 Ekim tarihleri arasında Kemer'de düzenlenecek. Yeni bir heyecana ev sahipliği yapmanın ve gelen misafirlerimizi Kemer'de ağırlamanın heyecanını yaşayacağız" dedi.

Yetmişin üzerinde yabancı sporcunun kayıt yaptırdığı turnuvaya, 4 Türkiye Şampiyonluğu bulunan Dart Milli Takımı kaptanı Emre Toros, 7 kez elektronik dartta dünya şampiyonluğu yaşayan Sadık Özdemir gibi 2007-2008 sezonu Türkiye sıralamasında ilk 10' da yer alan Türk sporcular da olmak üzere toplam 100'e yakın yerli oyuncu katılacak.

Mark Webster, Jan Robbins, Darryl Fitton ve Julie Gore gibi dünya şampiyonu isimlerin de yer alacağı ve 4 gün boyunca Kemer'de nefesleri kesecek "Efes Dark Türkiye Açık Dart Turnuvası" finalinden sonra Türkiye Şampiyonası' nın ilk ayağı da 25 Ekim günü gerçekleşecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 19:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?