21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dedektif koca aldatıldığını belgeledi

Antalya'da bir işadamı dedektif gibi iz sürerek kendisini aldattığını belgelediği öğretmen eşi hakkında tazminat davası açtı.

Antalya'da yaşayan işadamı M.Ç kendisini aldattığını iddia ettiği bir lisede müzik öğretmen olan eşi N.Ç hakkında 1'inci Aile Mahkemesi'ne boşanma ve tazminat davası açtı.

Eşinin yılbaşından bu yana kendisini aldattığını öne süren müteahhit iş adamı, dedektif gibi iz sürmeye başladı.

Yılbaşı gecesi eşinin sabaha karşı alkollü bir şekilde eve geldiğini anlatan iş adamı koca M.Ç, "Eşimin benimle para için evlendiğini öğrenince yıkıldım. Eşim evlendikten bir süre sonra benden daire istedi. Kendisine daire alamayacağımı söyledim. Bunun üzerine eşim evi terk etti. Evden ayrıldığı gün Kemer'de 5 yıldızlı bir otele gittiğini öğrendim. Otele gittiğimde eşimin aynı okulda görev yapan Okul Aile Birliği Başkanı E.B ile 2 gün geçirdiğini öğrendim" dedi.

Eşinin kendisini aldattığını öğrenince yıkıldığını söyleyen M.Ç, "Ardından mahkemeye başvurarak resmi yollardan otelin kayıt belgelerine ulaştım. Kayıtlarda eşimin 3 ayrı soy isim ile otele giriş yaptığını belirledim. Eşimin cep telefonu mesajlarının da kopyasınıaldım. Ardından eşimin beni aldattığı Okul Aile Birliği Başkanı'nın yanına gittim. Onunla oturup konuştum. Onun itiraflarını da cep telefonuna kaydedip mahkemeye delil olarak sundum. Topladığım tüm evrak ve belgeleri de 7 ayrı dosya halinde Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na sundum. Bakanlık konuyla ilgili müfettiş görevlendirdi. Eşime şimdi 100 bin YTL tazminat davası açtım. Buradan alacağım parayı bir hayır vakfına bağışlayacağım. Aldatılmak kötü bir duygu. Yaşadıklarım nedeniyle çok üzgünüm" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 12:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okul velileri IP: 78.166.8.xxx Tarih : 14.05.2008 17:54:17

Öncelikle bir eğitimcinin çocuklara örnek olmasını beklerken oldukça bu şekilde böyle bir davranışta bulunması biz velileri çok şaşırttı.Biz okul eğitimclerine güvenerek gönderdiğimiz değerli evlatlarımızın böyle öğretmenlerin yanında eğitim görmesi bizi ve diğer okul velilerinin güvenini sarsmış bulunmaktadır. Bu nedenle böyle bir eğitimcinin hem okulumuzda hem de diğer okullarda görev almamasını arz ederim.Saygılarımla...