21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Deniz, denize teslim

Eşiyle birlikte denize atlayarak kaybolan Deniz Dumlupınar'ı arama çalışmaları sona erdirildi.

Antalya'da Konyaaltı sahilinden denize girerek kaybolan Deniz Dumlupınar'ı arama çalışmalarının sona ermesiyle ilgili yeğeni Berkay Demiralp, “Ekipler elinden geleni yaptı ancak aramalar yasal süre nedeniyle sonlandırıldı” dedi.

Antalya'da 7 Ocak'ta denize girerek kaybolan Dumlupınar çiftinden Sabit Dumlupınar'ın cesedine ulaşılmasının ardından, eşi Deniz Dumlupınar'ın bulunması için sürdürülen çalışmalar sona erdi.

Deniz Dumlupınar'ın yeğeni Berkay Demiralp, ekiplerin havadan ve denizden aramalarını sonlandırdığını hatırlatarak, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, denizde yaptığı rutin kontroller sırasında arama yapacağını ifade etti.

Olayın meydana geldiği günden bu yana aile üyeleriyle Konyaaltı Sahili'nde arama çalışmalarını takip ettiklerini belirten Demiralp, “Ekipler elinden geleni yaptı ancak aramalar yasal süre nedeniyle sonlandırıldı” dedi.

Demiralp, bölgede yeni ölümlerin yaşanmaması için özellikle Konyaaltı Sahili'nde özel güvenlik görevlisi sayısının artırılması gerektiğini ifade etti.
Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı'nda bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilindeki 7 No'lu plajdan denize girerek kaybolmuş, Sabit Dumlupınar'ın cesedi 9 Ocak'ta Kemer ilçesinde bulunmuştu.

AA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2012 Perşembe 17:58:55
Güncelleme :12 Ocak 2012 Perşembe 18:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?