15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Deniz Barış'tan 2 yıllık imza

DENİZ BARIŞ, ANTALYASPOR'DA

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Deniz Barış'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Deniz Barış'la Antalya Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle sözleşme imzaladı.

İmza töreninde yer alan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun önemli bir ismini Antalyasporlu yapıyoruz. Kendisini 2 yıllığına transfer ettik. Kariyerini bundan sonra daha iyi yerlere taşıyacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Antalyaspor camiasına böyle bir oyuncuyu kazandırdığımız için çok mutluyuz" dedi.

Antalyaspor'un yeni oyuncusu Deniz Barış ise, "Buraya gelmeden önce birkaç kulüple görüştüm. Mehmet Hoca'nın (Özdilek) beni ısrarla istediğini biliyordum. Antalyaspor'un projelerinden bahsetti bu benim hoşuma gitti. Antalyaspor geçtiğimiz sezon iyi işler başardı. Kupada yarı final oynadılar. Ligde de iyi oyunla orta sıraları zorladılar. Bunun üzerine daha katkı yapılması daha iyi yerlere gelinmesi gerekiyor. Ben de bunun başarılabileceğine inandığım için burayı tercih ettim" dedi.

Öncelikle İstanbul'da kalmak istediğini ancak bu isteği gerçekleşmeyince Antalya'yı tercih ettiğini vurgulayan Deniz Barış, "Ben birkaç kulüple görüşmüştüm. İlk hedefim İstanbul'da kalmaktı. Çocukların okulla ilgili sorunları vardı. İstanbul kulüpleri olmayınca buraya geldim. Yurt dışından aslında birkaç tane teklif vardı ama istediğim sonuca varamadık. Burada görüştüğüm takımlar arasından bana en mantıklı Antalyaspor geldi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Deniz Barış, Antalyaspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

DENİZ BARIŞ, ANTALYASPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 14:52:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 18:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?