16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Deniz ortasında yıldırım çarptı!

DENİZ ORTASINDA YILDIRIMIN ÇARPTIĞI GENÇ ÖLDÜ

Antalya'da arkadaşlarıyla birlikte deniz bisikletine binerek denize açılan bir genç, üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Salih Odabaşı (18) ağabeyi Ahmet Odabaşı ve 2 arkadaşıyla birlikte yüzmek için Antalya-Kemer karayolu üzerindeki Topçam mevkiine gitti. Burada deniz bisikleti kiralayıp karadan açılan gençler, havanın kapanmasına rağmen eğlenmeye başladı. Yağan yağmura rağmen 4 arkadaş yüzmeye devam ederken, deniz bisikletine düşen yıldırım sonucu kalp ritmi bozulan Salih Odabaşı'nı arkadaşları araçlarıyla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Acil

Servisi'ne getirdi. Hastanede iki kez hayata döndürülen genç, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Kepez Belediyesi'nde çalışan baba Mevlüt Odabaşı ve mesai arkadaşları ile gencin akrabaları hastaneye koştu. Gencin yakınları adli tıp morgu önünde sinir krizleri geçirdi. Baba Odabaşı ise, "Oğlum bugün üniversite sınavına girecekti. Polis olmak istiyordu. Başarılı bir öğrenciydi" dedi.

Yıldırım düşmesi esnasında kardeşinin yanında bulunan ve hastaneye getiren ağabey Ahmet Odabaşı da, "Birden ortalık bembeyaz oldu ve denize yıldırım düştü. O an Salih'in bayıldığını gördüm. Sonra apar topar hastaneye kaldırdık" diye konuştu.

Adli tıp morgundan akrabaları tarafından alınan gencin cesedi, Antalya merkezde bulunan Odabaşı köyünde defnedilecek.

DENİZ ORTASINDA YILDIRIMIN ÇARPTIĞI GENÇ ÖLDÜ
DENİZ ORTASINDA YILDIRIMIN ÇARPTIĞI GENÇ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 12:44:00
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 12:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?