1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Denizcilere yemek daveti

Kemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Kemer Belediye Başkan adayı Hasan Şeker eşi Fethiye Şeker ile birlikte, Kemer marinada ve Ayışığı koyuna bağlı olan teknelerde kalan ve çalışan denizci ve aileleriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Şeker, misafirlerini kapıda karşılarken, Kuğulu Park Restoran’ın kapasitesi misafirleri almaya yetmedi.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Hasan Şeker, plan ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Şeker “Bu bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi balıkçı barınağı. Size buradan müjdeyi veriyorum. Ayışığı Gölü ile ilgili dava bitti ve biz kazandık. Projemiz hazır. O alanda sadece balıkçıların değil Kemer’li vatandaş ve turistlerinde faydalanabileceği modern bir balıkçı barınağı ve gezi yolu oluşturacağız. Bunun yanında birde marina projemiz var. Devlet desteği ile girişimci iş adamları yapacak. Bu projeyi devlet desteği ve işadamları yapacak” dedi.

Şeker sözyerine ise şöyle devam etti; “Bize ‘Yapamazsınız’ diyorlardı, şimdi kendileri de projeleri içine koymuşlar Kuzdere Mahallesi’ndeki TOKİ’yi biz yapmıyoruz. Devlet sosyal konutları, TOKİ eliyle yapıyor. Deniyor ki ‘Hasan Şeker sosyal konutları peşkeş çekecek. Sosyal konutlarda birilerine rant sağlayacak.’ Televizyonlardan izliyoruz. Bütün TOKİ konutları ihtiyaç sahiplerine kura ile satılıyor. Ve bunu devlet yapıyor. Belediyeler değil. Bu işi de devlet yapacak. Biz sadece arsa verip TOKİ ile anlaşma yapacağız. Sonra yapılan konutların yol ve alt yapı çalışmalarını götüreceğiz.” İfadesini kullandı.

“HAFTA SONU ADALET BAKANI KEMER’DE”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Hasan Şeker. ayrıca 15 Mart 2009 Pazar günü saat 13.00’de Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in de katılacağı ve Hakan Altun’un konser vereceği Kemer Yeni Terminal Binası’nın da resmi açılışının yapılacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?