1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Denizde korkunç kaza!

Çamyuva sahilinde su sporları yapan 3 arkadaşın bulunduğu ve bir sürat teknesi tarafından çekilen "Ringo" adı verilen şişme bot iskeleye bağlı tekneye çarptı, Ringo'da bulunan 3 arkadaştan biri öldü, biri ağır yaralandı.

Ringodaki üçüncü genç yara almadan kurtulurken, sürat teknesini kullanan Bayram Şahin şoka girdi ve hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 17.00 sıralarında Çamyuva'daki bir otelin su sporları iskelesinde meydana geldi. Otelin su sporlarını işleten Bayram Şahin'i ziyarete gelen arkadaşları Kahraman Sarı (28), Halil Alkan (29) ve Ekrem Urhan (20), gözde su sporları araçlarından "Ringo"ya binmek istedi.

3 genci şişme bota bindiren Bayram Şahin, bir süre gezdirdiği arkadaşlarını, gezintinin finalinde sahile fırlatmak için manevra yaptı ancak Ringo, beklenmedik bir şekilde sekerek, iskeleye bağlı bir sürat teknesine çarptı. Çarpmadan önce botun üzerinden düşen Ekrem Urhan yara almadan kurtulurken, başını sürat teknesine çarpan Kahraman Sarı, kanlar içinde sulara gömüldü.

Feci kazada Halil Alkan ağır yaralanırken, sürat teknesinin kaptanı Bayram Şahin ve çevreden yetişenler tarafından sudan çıkartılan Kahraman Sarı kurtarılamadı.
Bir arkadaşının ölümüyle sonuçlanan olayın şokunu atlatamayan Bayram Şahin, Kemer Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, ağır yaralı Halil Alkan, koma halinde kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kurtarılmaya çalışılıyor.

SONBAHARDA DÜĞÜNÜ VARDI

Çamyuva Belediyesi'nde çalışan Kahraman Sarı ve Halil Alkan'ın yakınları olay yerinde gözyaşı dökerken, tek oğlunu kaybeden belediye eski meclis üyesi Salih Sarı "Tek oğlumu kaybettim. Allah'ım bu nasıl bir acı?" diye feryat etti. Olaya el koyan Kemer Cumhuriyet Savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz ve Sahil Güvenlik ile Jandarma karakolu yetkilileri de olayla ilgili soruşturmaya katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 09:39:10
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 12:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?