21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) şiir, kompozisyon, voleybol, futbol, basketbol, kros, hentbol, karate ve satranç dallarında dereceye giren öğrencilerine ödül verdi.

Türkiye geneli veya bölgeler arası yarışmalarda Korkuteli'ni başarıya temsil eden Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, dereceye giren öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte şiir, kompozisyon, İstiklal Marşı okuma, voleybol, futbol, basketbol, kros, hentbol, karate ve satranç dallarında dereceye giren öğrenciler bir kez daha onurlandırılmış oldu.

DEDEDEN TORUNA ÖDÜL

Ödül töreninin en ilginç görüntüsü ise aynı okulda öğretmenlik yapan Mustafa Esen'in torununa ödül vermesi oldu. Aynı okulda öğretmenlik yapan Mustafa Esen'in, anaokulunda okuyan ve başarılı bir şekilde İstiklal Marşını okuyan torunu Ayşenur Köseoğlu'na ödül verdi.

Küçük kız okulu tarafından hazırlanan hediyesini dedesinin elinde alma mutluluğunu yaşadı. Minik kız ise büyüyünce dedesi gibi öğretmen olmak istediğini söyleyerek; "Ben de dedem gibi öğretmen olmak istiyorum. Öğretmen olup çocuklara ders anlatmak, okuma yazmak öğretmek istiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 16:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
songül yağmur IP: 78.164.175.xxx Tarih : 7.10.2008 21:29:19

okul çok güzel diğer öğrencilerin başarılarını umarız.y.i.b.o öğrencisi songül yağmur