16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Dereceye giren öğrencilere ödül

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Aksu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Birlik, Beraberlik ve Vatan Sevgisi’ yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Aksu Belediyesi ve Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Birlik, Beraberlik ve Vatan Sevgisi’ isimli şiir ve resim yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene Aksu Kaymakamı Raif Özener, Belediye Başkan Vekili Burhan Horzun, Başkan Yardımcısı Nurfi Yar, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Raif Özener, Belediye Başkan Vekili Burhan Horzun ve ilçe protokolü tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Aksu Belediye Başkan Vekili Burhan Horzun belediye olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Horzun “Eğitime yapılan yatırımların hiçbir zaman karşılıksız kalmayacağını bilen bir belediye yönetimi olarak eğitim ve öğretime büyük önem vermekteyiz. Sadece bu tür yarışmalara destek olmak değil, okullarımızdan gelen tüm talepleri değerlendirerek yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Güzelyurt İlköğretim Okulu’nun yıkılarak yerine 24 derslikli modern bir okul yapılması için hayırsever bir işadamı ile protokol imzaladıklarını da sözlerine ekleyen Horzun, “Aynı şekilde Altıntaş Mahallesi’nde 24 derslikli bir okul daha yaptırmak için görüşmelerimizi tamamladık, yakında protokolümüzü yapacağız. Ayrıca Belediye Başkanı İsa Yıldırım, ilçeye Antalya’nın en büyük meslek lisesini kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. En kısa zamanda çalışma tamamlanacak ve bunun müjdesini de sizlere vereceğiz” şeklinde konuştu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 14:14:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 14:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?