1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dershane öğrencilerinden dava!

MAĞDUR OLDUKLARINI İDDİA EDEN DERSHANE ÖĞRENCİLERİ DAVA AÇIYOR

Alanya'nın Avsallar beldesinde eğitim veren bir dershanenin kapanması sonucu mağdur olduklarını iddia eden dershane öğrencilerinin velileri, dava açmaya hazırlanıyor.

Alınan bilgiye göre, Avsallar'ın Söğüt Caddesi'nde Ekim ayında eğitime başlayan bir dershane, ekonomik kriz nedeniyle kapandı. Dershanenin 80 öğrencisi, mağdur olduklarını iddia etti. Konuyla ilgili dershane yetkilileri ile görüşen velilerin avukat Ercan Çelik, paralarının ve senetlerin velilere iade edileceğinin söylendiğini belirtti. Veliler ise, pazartesi günü dershane yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler.

Av. Ercan Çelik, "Sistem Dershanesi yetkilileriyle görüştüm. Kendileri aldıkları çek ve senetleri velilere iade edecekler. Hiç bir veli maddi olarak mağdur olmayacak" diye konuştu. Çocuklarının eğitimlerinin yarım kaldığına üzüldüklerini belirten veliler ise, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştük. Bize savcılığa suç duyurusunda bulunmamızı söyledi. Biz de veliler olarak ortak bir dilekçe ile cumhuriyet savcılığına başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Biz ödemeleri ve senetleri kendilerine verdik."

MAĞDUR OLDUKLARINI İDDİA EDEN DERSHANE ÖĞRENCİLERİ DAVA AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 19:01:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 09:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?