7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Devlet hastanesi çağ atladı

Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Aksoy hastaneye çevre ilçelerden gelen hastaları da dikkate alarak Mamografi ve ultrasonagrafi cihazları satın aldıklarını belirtti.

Alınan cihazlar ile birlikte hastalara daha iyi hizmet vereceklerini söyleyen Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Aksoy, “Nüfusa parelel olarak ihtiyaçlar da artıyor. Modern cihazlarla halka daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Röntgen bölümüne Mamografi kemik dansi tometrosi (Kemik ölçüm cihazı) ve dopler ASG (Utrasonagrafi) cihazı alarak kullanıma başladık. Ayrıca tam teşekküllü mikrobiyoloji laboratuarı kuruldu. Yeni kurulan laboratuar ile kültür antibiyogram, ileri düzeyde testler, portör muayeneler için gerekli imkânlar hastanemize kazandırılarak hastaların hizmetine sunulmuştur.

Ayrıca patoloji laboratuarında hücre ve doku incelemeleri tam teşekküllü olarak yapılabilecektir. Hastalarımız bundan sonra başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacak. Başhekim Aksoy, yeni göreve başlayan Radyoloji uzmanı Dr. Ufuk Bayraktar, Enfeksiyon Hastalıkları ve mikrobiyoloji uzmanı Dr. Sevinç Akkoyun, Patoloji uzmanı Dr. Kamuran Aylin Aksoy ve Korkuteli Devlet Hastanesine tarihinde ilk defa olmak üzere göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Şener Şimşek ile daha iyi hizmet vereceklerini belirtti.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 17:19:02
Güncelleme :7 Kasım 2007 Çarşamba 17:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?