22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Devlet Hastanesi'nde röntgen komedisi

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran ve çekilen röntgene göre sağlık sorunu olmadığı söylenen şahıs başka bir hastaneye başvurunca, midesinde madeni para, kalem ve çakmak olduğu ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, geçen hafta karın ağrısı şikayetiyle Kumluca Devlet Hastanesi'ne başvuran Arif Özer'in (39) röntgen filmi çekildi. Görevli teknisyenlerin çektiği röntgeni alarak doktorların yanına gelen Özer'e hiçbir sağlık sorunu olmadığı söylendi. Kumluca Devlet Hastanesi'nde çektirdiği röntgeni yanına alan Özer, daha sonra Finike Devlet Hastanesi'ne gitti. Röntgeni gören Finike Devlet Hastanesi doktorları ise oldukça şaşırdı. Özer'in üzerindeki giysilerle birlikte röntgeninin çekildiği ve şahsın midesinde madeni para, kalem ve çakmak olduğu ortaya çıktı. 

Kumluca'da çektirdiği röntgeni 3 ayrı doktorun gördüğünü belirten Arif Özer, "Doktorlar hiçbir rahatsızlığımın olmadığını söylediler. Karın ağrılarım devam edince Finike Devlet Hastanesi'ne gittim. Ancak Finike'deki doktorların röntgende çakmak, kalem ve madeni paralar gördüklerini söylemesi beni şok etti. Ben ne kalem, ne de madeni para yuttum. Böyle bir şey olamaz dedim. Kumluca Devlet Hastanesi'nde insana değer verilmiyor. Zaten teknisyen beni röntgen masasına bile yatırmadı, ayakta röntgenimi çekti. Yanlış yaptığını o zaman anlamalıydım. Bağırsaklarımın enfeksiyon kaptığını söylediler. Bir hafta Finike Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra sağlığıma kavuştum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 15:51:20
Güncelleme :10 Ekim 2006 Salı 15:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?