1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Devlet hastanesinde tatbikat

Korkuteli Devlet Hastanesi’nde yangın ihtimaline karşı tatbikat düzenlendi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Aksoy kurumlarının olası yangınlara karşı hazır durumda olduğunu söyledi.

Korkuteli Devlet Hastanesi ve personeli yangınlara karşı hazır durumda.Türkiye’nin değişik yerlerindeki Devlet Hastanelerde çıkan yangınlar sonrası Korkuteli Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yapıldı. Konu ile ilgili bilgi veren hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Aksoy şunları söyledi:

“Korkuteli Devlet Hastanesi olası bir yangına hazır.Bu konuda bilinçlendirmek için tatbikat düzenledik, fiziki olarak yangına karşı hazırız.Tüm personelimiz görevini biliyor. Olası bir yangında nelerin yapılacağı,olması gereken çalışmalar hastanemizde belirlendi.Ekipman olarak tüm teçhizatın bakım ve kontrolleri ve yangın tüplerinin doluluğu periyodik olarak yapılmaktadır.Bütün bunlara paralel olarak hastanemiz yangın önleyici tedbirlerde almaktadır.Elektrik beslemesi ile ilgili geçen yıl trafo değişimi yapıldı.Bu yılda hastane içinde tüm teçhizatlar,panonun yenilenmesi teknolojik olarak üst düzeye getirilmesi için proje hazırlandı ve ihale aşamasındadır. Bilinçsizlik, ihmallik ve tedbirsizlik sonucu oluşan yangına karşı çeşitli önlemler alınmıştır. Devlet Hastanesi olası yangınlara hazırdır.”

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 11:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?