21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Devlet Hastanesi'nden Öner'e teşekkür

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemşireleri, yeni hizmet binasına yaptığı desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, tablo ile teşekkür ettiler.

Antalya Devlet Hastanesi Başhemşiresi Şerife Uysal ve beraberindeki hemşireler, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, teşekkür ziyaretinde bulundu. Başhemşire Uysal, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına yaptığı desteklerden dolayı hasta ve hastane adına Başkan Öner’e teşekkür etti.

Belediye olarak sağlığa büyük önem verdiklerini belirten Öner de, yerel yöneticilerin Antalya’nın sağlık alanındaki sıkıntılarının çözümüne destek vermesi gerektiğini inancını taşıdığını ifade etti.

Yeni hizmet binası ile Antalya’nın modern bir hastaneye kavuştuğunun altını çizen Başkan Erdal Öner; “Belediye olarak sağlık konusuna büyük önem veriyoruz. Antalya’nın sağlık alanında modern hizmet almasına katkı vermeye devam edeceğiz. Bundan sonrada hastanemizin, hastanelerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Antalya Devlet Hastanesi Başhemşiresi Şerife Uysal, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Öner’e, tablo hediye ederek, teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 11:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?