1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dikkat raylı sisteme elektrik verilecek

Raylı sistem hattına ve trafolara elektrik veriliyor. Yarın (Çarşamba) gününden itibaren verilecek elektrik konusunda ise vatandaşlar uyarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem 1. Aşama Yapım Projesi kapsamında, Fatih Durağı ile Meydan arasında kataner hattı ile trafolara 4 Şubat 2009 Çarşamba günü'nden itibaren elektrik verileceği belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.

Trafolar ve raylı sistem güzergahı bundan böyle sürekli enerji altında olacak. Raylı Sistem Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, elektrifikasyon tesisleri test çalışmaları kapsamında, 4 Şubat 2009 Çarşamba Günü Raylı Sisteme enerji temin edecek olan tüm trafolara 31,5 kV enerji verileceği duyuruldu.

Açıklamada, 4 Şubat tarihi itibari ile Fatih başlangıç durağı ile Muratpaşa Durağı arasında ve 15 Şubat 2009 Pazar gününden itibaren Fatih ile Meydan Durağı arasında bulunan raylı sistem kataner sistemine 750 volt DC enerji verileceği belirtildi.

Trafolar ve güzergahın bundan böyle sürekli enerji altında olacağı bildirildi. Açıklamada, Koordinasyon Merkezi yetkililerinin bilgisi dışında, Raylı Sistem güzergahı boyunca her hangi bir çalışma yapılmaması , trafo merkezlerinin bulunduğu sahalara izinsiz girilmemesi, direklere çıkılmaması, hatlara yaklaşılmaması gerektiği vurgulanarak vatandaşlar uyarıldı.

Ayrıca, Hat boyunca gerekli bilgilendirme ve önlem levhalarının konulduğu ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 23:05:54
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 23:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?