21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dilek Sabancı'dan, huzurevine yardım sözü

Anamur Yaşlılar, Bedensel Özürlüler ve Zihinsel Engelliler Derneği, "Huzur Tepesi"ne huzur evi yaptırıyor. Yaklaşık iki yıl önce kurulan derneğin bir yıldır mücadele vererek yaşlılar, zihinsel ve bedensel engelliler için yaptırmayı amaçladığı huzurevi inşaatı için Sakıp Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı’dan da destek sözü geldi.

Konu hakkında bilgi veren derneğin basın sözcüsü Belediye Zabıta Amiri Yılmaz Bulut, "Huzur Tepesi" adını verdikleri tepeye yaptıracakları huzurevi için Sakip Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı’nın da maddi destek sözü verdiğini söyledi.

Bulut, 25 dönüm arazi üzerine kurulan tesislerin içinde sinema, okuma salonları, spor tesisleri, TV izleme odaları, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, gazino ve dinlenme tesisleri ile yaşlıların yapacağı etkinlikler için çeşitli departmanların yer aldığını belirtti. Bulut, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımızın desteği ile temel attığımız zaman inşaatın büyük ölçüde tamamlanması için Sakıp Sabancı’nın özürlü olan çocuğu Dilek Sabancı’dan da yardım sözü aldık".

MİTHAT ÜNAL-ANTALYA (İHA)
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2003 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?