1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Diyanet-Sen'den Tütüncü'ye ziyaret


Diyanet-Sen Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ve AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Burdur İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Serkan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Diyanet-Sen Antalya Şube Başkanı Yıldırım, görevinde başarılar dilediği Başkan Hakan Tütüncü’ye, ‘Osmanlı Tuğrası’ hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tütüncü de her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirtti. İlçe sınırları içerisindeki 130 caminin rutin olarak iç ve dış temizliğini yaptıklarını anımsatan Tütüncü, ilçedeki bazı camilerin de çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

GENÇLER İÇİN PROJELER 2010’DA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Tütüncü, AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Serkan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini de misafir etti. Çelik, AK Parti Gençlik Kolları eski Genel Başkanı olan Tütüncü’nün, Kepez Belediye Başkanı olmasından gurur duyduklarını söyledi.

AK Partili gençler, Başkan Hakan Tütüncü’nün, siyasi yaşantılarında kendilerine örnek olacağını edeceğini ifade ettiler. Gençlerin, ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise gençler için kültür, sanat ve spor alanında birçok proje hazırladıklarını ve projeleri 2010 yılından itibaren hayata geçireceklerini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 11:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?