21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dokuzoğlu'na Ispartalilar'dan destek

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Dokuzoğlu, ziyaret ettiği Ispartalılar Derneği’nde sıcak ilgiyle karşılandı. Kentlerine 7 yıl boyunca vali olarak hizmet verdiği için kendisine sıcak ilgi gösteren Ispartalılar, fahri hemşehrileri olarak gördükleri Dokuzoğlu’na 28 Mart seçimlerinde tam destek vereceklerini söylediler. Ziyarette “Ben hayatımda Isparta’nın ve Ispartalıların yeri çok önemlidir” diyen Dokuzoğlu, “Hayatımın çok güzel 7.5 yılı Isparta’da geçti. Şehrin her köşesinde yaptığımız işlerden dolayı övünç duyuyorum. Ispartalılar da bize her konuda, gittiğimiz her yerde büyük destek verdiler. Biliyorum ki onlar da yaptığımız hizmetlerden dolayı bizimle iftihar ediyorlar” diye konuştu.

“Isparta’da yaptıklarım teminattır”
Valilik görevine başladığı yıllarda Isparta’da, üniversite ve tıp fakültesinin bir hayal gibi görüldüğünü hatırlatan CHP Büyükşehir Adayı Ertuğrul Dokuzoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün binlerce öğrenci Isparta’da üniversite eğitimi alıyor. Modern bir Tıp Fakültesi hizmet veriyor. Yolu olmayan köy kalmadı. Tüm köylere dijital telefon santrali ve sulama sistemleri sağlandı. Tarım için 28 gölet yapıldı. Şimdi Antalya’ya hizmet vermek için göreve talip olduk. Antalya dışa açılan penceremiz. Yeni planlama ve yatırımlar yapılmalı, turizmden daha fazla pay alınmalı. Isparta’da yaptıklarımız, burada yapacaklarımızın teminatıdır. Bu görevi layıkıyla yapabilmemiz için sizlerin de desteğini bekliyoruz”.

“Dokuzoğlu’nu sırtlayacağız”
Ispartalılar olarak halka yakınlığından dolayı Dokuzoğlu’nu çok sevdiklerini ifade eden Ispartalılar Derneği Başkanı Halil Tuna, “Sayın Dokuzoğlu valiliği döneminde kentimizin her noktasında Cumhuriyetin bir izi oldu. Dokuzoğlu gibi dürüst ve çalışkan bir değeri hak ettiği noktaya taşımak bizim görevimizdir. O nereye gitse bizim desteğimiz oradadır. Ispartalılar olarak kent siyasetinde ağırlığımız var. Ertuğrul ağabeyimiz emin olsun; onun nasibini vereceğiz” dedi. Ziyarette Dokuzoğlu’nu yalnız bırakmayan CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk ise “Sayın Dokuzoğlu’nun bu görevi en iyi şekilde yapacağını siz Ispartalılar iyi biliyorsunuz. Desteğiniz için teşekkürler” diye konuştu.
Gazete Bir
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2004 Pazartesi 04:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?