1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dolandırıcılara sağlık kontrolü

SAHTE POLİS VE SAVCILARDAN TELEKULAK DOLANDIRICILIĞI

Antalya'da, kendilerini komiser, savcı, orman bölge müdürü ve icra müdürü gibi sıfatlarla tanıtarak aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu çok sayıda siyasi ve iş adamını dolandırdığı iddia edilen 13 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Liderliğini, kendisini mankenlere istihbaratta görevli komiser olarak tanıtan O.Ç.'nin, lüks spor otomobiline polis telsizi ve sireni taktırdığı belirlendi.

Bu şekilde Antalya'nın ünlü mankenlerinden G.I. ile ilişki yaşayan O.Ç.'nin dolandırdığı kişilerden elde ettiği paralarla lüks eğlence merkezlerinde eğlendiği belirtildi.

Sabaha karşı bir barda polis baskınıyla gözaltına alınan çete üyelerinin kendilerini, dolandırdıkları kişilerin telefonlarını dinleyen istihbarat polisi ve savcı olarak tanıttıkları anlaşıldı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, polis telsizleri, polis yeleği ve sireni, tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.İ., C.A., Y.A., A.E., İ.T., İ.C., F.K., A.G., E.G., S.A. ve K.K. ve S.A. isimli çete üyeleri Organize Şube'de sorguya alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 11:43:02
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 14:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?