1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dolmuşta tecavüz dehşeti

Antalya'nın Kepez ilçesinde minibüse binen 15 yaşındaki kıza ormanlık alanda defalarca tecavüz ettikleri iddia edilen şoför ve arkadaşı gözaltına alındı.

İddiaya göre, şehir içi dolmuş hattında şoförlük yapan Yakup D. ile arkadaşı Emrah D., geçtiğimiz pazar gecesi minibüse binen son yolcu olan C.K.'yı (15) 'Benzin bitti, ilerden alıp seni sonra bırakalım' diyerek ormanlık alana götürüp defalarca tecavüz etti.

Eve geç gelen C.K., annesi tarafından sorguya çekilince ağlayarak başına gelenleri anlattı. Bunun üzerine C.K. ve ailesi Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, C.K.'nın verdiği plakadan yola çıkarak minibüsün kime ait olduğunu tespit ettikten sonra şoför Yakup D. ile arkadaşı Emrah D.'yi gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen zanlılar, ifadelerinde minibüse binen genç kızın teklifi üzerine para karşılığı ilişkiye girdiklerini söyleyerek, tecavüz iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi.

İfadesi alındıktan sonra Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen C.K.'nin yapılan muayenesinde ise kızda tecavüz bulguları belirlendi. Ayrıca muayene sonucu şüphelilerin C.K. ile ters ilişkiye girdikleri ortaya çıktı. İfadeleri tamamlanan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 20:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmi IP: 88.232.65.xxx Tarih : 23.04.2009 22:50:59

senin aracına binen kişiler senin misafirin sayılır sen onları koruyup kollayacağına kötülük yapıyorsun yazıklar olsun hemde küçücük bir çocuğa sen ve senin gibileri  trafikten men etmek lazım ve suçunuda en ağır şekilde ödersin.  diğer şöför arkadaşlarında sen ve senin gibileri içlerine almasınlar.