21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Domatesteki 'Allah' yazısı şaşırttı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir domatesin üstünde 80 rakamı ve 8 rakamının içindeki 'Allah' yazısı görenleri şaşırtıyor.

Alanya'da Vezir Kurt adlı pazarcı kasadaki domatesleri tezgaha dizerken üstünde 80 rakamı bulunan bir domatesin olduğunu fark etti. Domatesi gördüğünde çok olduğunu söyleyen Vezir Kurt, "Domatesi daha yakından incelediğimde 8 rakamını üstünde Allah yazısını fark ettim. 80 rakamının içinde ise nazar boncuğu gibi şekil vardı. Hemen domatesi aldım ve evde buzdolabında sakladım" dedi.

Domatesi buzdolabında himaye eden Vezir Kurt, cep telefonuna fotoğrafını çekti. Domates üzerinde Allah yazısı olduğunu duyan bir çok vatandaş pazarcının tezgahının başına geldi.

Domatesin üzerindeki Allah yazısını görmek isteyen vatandaşlar, birbirleri ile yarıştı. Domates vatandaşların şaşkın bakışları altında elden ele dolaştı. Bir çok kişi, bununun ilahi adalet olduğunu söyleyerek, "Bu Allah'ın bir mesajı. İbret alınması gerekir" dedi.

Bazı vatandaşlar ise Allah ismi yazılı olup olmadığı hakkında şüpheye düştü. Bunun üzerine yakında bulunan bir camii imamı olay yerine çağrıldı. İmam Allah yazısına benzediğini ancak bu yazıya Allah demenin caiz olmadığını ileri sürdü. Pazara gelen bir çok vatandaş ise cep telefonlarını çıkartarak domatesin görüntüsünü çektiler. Vezir Kurt, domatesi bulduğu günden bu tarafa işlerinin açıldığını söyleyerek, "Domatesi gördüğümde hemen evde buzdolabında sakladım. 2 haftadır buzdolabında duruyor ve hala hiç çürüme olmadı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 11:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kürşat IP: 78.183.12.xxx Tarih : 25.08.2008 12:55:58

Şaşırmaya gerek yok. Allah'ın varlığının apaçık ıspatı. Gerçeği maddede aramayan ve akılları gözlerinde olmayanlar bunu gayet iyi bilir. Aklın kifayet etmediği durumda kalp devreye girer. Akıl ve kalp beraber olursa daha güçlü olur.