21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dönerciler Çarşısı'nda anlaşma sağlandı

DÖNERCİLER ÇARŞISI'NDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul, Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir ve Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı ile birlikte Dönerciler Çarşısı esnafı ile ikinci toplantıyı yaptı.

Dönerciler Çarşısı üzerindeki kötü imajı silmek istediklerini belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, "Müşteriyi işyerine çağırmak bizim kültürümüzde vardır. Ancak bunu çığırtkanlık boyutuna getirip, insanları kolundan çekmek yoktur. Dönerciler Çarşısı'nda bu tür görüntüler azaldı. Ancak bunu tamamen ortadan kaldırmamız gerekir. Bu da buradaki işletmeler yapacak" dedi.

Dönerciler Çarşısı'nın fiziki görüntüsünün düzeltilmesinin de önemli olduğunu belirten Sevimçok, "Öncelikle bizlerin elimizi taşın altına koymamız gerekir. Fiziki görüntü ile ilgili yapılacak çalışmaları bir şekilde yaparız" dedi. AESOB Başkanı Sevimçok, Dönerciler Çarşısı'nda tek fiyat uygulamasının önemine de değinerek, "Bu çarşıyı Antalya'ya örnek yapalım. Bunun için ben elimden gelen desteği vermeye hazırım" dedi. Sevimçok, AESOB olarak çarşının tanıtımı konusunda her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

Çalışmalarda, Dönerciler Çarşısı esnafı Lokantacılar Odası ile birlikte tek fiyat konusunda çalışma yapacak, işyerlerinde tek tip kıyafete geçilecek, çığırtkanlık ve halkı rahatsız eden davranışlar son bulacak, çarşı girişlerine, yeme içme ünitelerindeki fiyatlar pano yapılarak halka duyurulacak, çarşının fiziki görüntüsü düzeltilecek.

DÖNERCİLER ÇARŞISI'NDA ANLAŞMA SAĞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 10:38:04
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 11:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?