21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dört cinayet zanlısı yakalandı

Antalya'da anlaşmazlık yaşadıkları kişilerin bulunduğu evi basarak, 6 kişiyi kaçırdıkları ve ellerinden kurtularak kaçan 2 kişiyi öldürdükleri iddia edilen 4 kişi, jandarma tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, C.A. ile M.Ş.Y. adlı şahıslar, M.K., H.K. ile D.S. adlı 3 arkadaşlarıyla birlikte, 30 Kasım tarihinde Santral Mahallesi'nde bir evi basarak, B.Ç. ile Y.D. adlı kadınlarla birlikte evde bulunan A.K., M.A., O.K. ve E.D.'yi kaçırdı. Olayda öldürülen M.Ş.Y. ve C.A.'nın cesetleri, Kemer yolu Topçam mevkisinde ormanlık alanda bulundu. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olaya karıştığı belirlenen E.D.'yi, düzenlenen operasyonla il merkezinde gizlendiği evde yakalarken, evde yapılan aramada kaleşnikof tüfek ve pompalı av tüfeği ele geçirildi. Dün adliyeye çıkarılan E.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.D.'nin soruşturması sonucu jandarma ekipleri, diğer zanlılar M.K., H.K. ve D.S.'nin Adana'da olduklarını belirledi. 

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla 3 zanlı, Adana'da gizlendikleri evde yakalanarak gözaltına alındı. Antalya'ya getirilen ve bugün adliyeye sevk edilen 3 zanlı, nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 22:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?