1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Doyran'da ocak açtırmayacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Doyran'a taş ve kum ocaklarını sokmayacaklarını bildirdi. Çelik ayrıca Saklıkent ile bölge halkının ilişkilerini geliştireceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, partisinin Doyran seçim bürosu açılışına katıldı.

Bölge turizmden nasiplenecek

Burada, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Mehtap Abay ile birlikte Doyran halkı ile buluşup sorunlarını dinleyen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çelik, Doyran'a taş ve kum ocaklarını kesinlikle sokmayacaklarını belirtti.

Kemal Çelik Doyranlılara şunları söyledi; "Doyran'da öncelikle planlama, imar ve tapu sorunlarını çözeceğiz. Bunu yaparken TOKİ'yi de buraya sokmayacağız. Doyran'da taş ve kum ocağı var. Bunun yol açtığı sorunları çok iyi biliyorum. Taş, kum ocakları ve çevre konusunda duyarlıyız, gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Kış turizmin yapıldığı Saklıkent'le bölge halkının ilişkilerini güçlendireceğiz. Halkın yaz ve kış turizmden faydalanması için elimizden geleni yapacağız"

Abay'ın önceliği sağlık ocağı

MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Mehtap Abay da konuşmasında bölgenin sağlık sorunlarına vurgu yaptı. Bölgede bugüne değin doktor ve sağlık ocağı konularında büyük sıkıntılar yaşandığını belirten Abay, "Bir doktor olarak sağlık sorunlarını iyi bilirim. Sağlık ocağı olmadığı için annesini babasını bana getiren çok sayıda hastam var. Seçildiğim takdirde, Doyran'a bir sağlık ocağı kazandırmak öncelikli işlerim arasında olacak" dedi.

Abay, taş ve kum ocaklarının yanı sıra, bölgenin sulama birliği sorununu da Kemal Çelik ile birlikte mazide bırakacaklarını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 23:12:33
Güncelleme :19 Şubat 2009 Perşembe 23:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?