1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

DP lideri Soylu Kaşlılar'a seslendi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Bize destek verin bu Türkiye'nin kitabını yeniden yazayım" dedi.

DP Genel Başkanı Soylu, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Antalya'nın Kaş ilçesine geldi.

DP seçim bürosu önünde kalabalığa hitap eden Soylu'nun, "Beyaz Yürüyüş" açık alan toplantısına, genel başkan yardımcıları, Antalya İl Başkanı Adil Aydın, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, İlçe Başkanı Mustafa Özen, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Hamarat, Kaş eski Belediye Başkanı Emin Erdem, Kınık Belediye Başkanı, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

DP Kaş Belediye Başkan Adayı Yaşar Turgut Bilgin'e destek isteyen Soylu, "Beyaz Yürüyüş, Demokrat Partisi'nin iktidara yürüyüşüdür. Beyaz yürüyüş kırattır. Beyaz yürüyüş onurlu Türkiye'nin geleceğidir. Beyaz yürüyüş ahlaklı siyaset, modern Türkiye, çağdaş demokrasi, onurlu dış politika, bağımsız ekonomi, sosyal ve ekonomik adalet, toplumsal barış, istikrar ve değerler üzerine değil, Türkiye'nin üzerine ahlaklı siyaset yapmaktır" diye konuştu.

Geleceklerine umutsuzca, endişeyle bakan yüz binlerin partisi olduklarını söyleyen Soylu, "Esnafımız sabahtan akşama kadar siftah yapamadıklarını söylüyor. Geçtiğimiz yıl 117 bin esnafımız kepenk kapattı. Her 3 gençten 2'si işsiz. Bize destek verin bu Türkiye'nin kitabını yeniden yazayım. Türkiye'nin her zamankinden daha çok Demokrat Parti iktidarına ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
Soylu, daha sonra Kaş'ta halkın ve esnafın sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 23:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?