16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

DP'li Gökşen istifa etti

DEMOKRAT PARTİ ANTALYA İL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKŞEN İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gökşen yazılı bir açıklama ile teşkilattaki görevlerinden istifa etti.

DP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gökşen, yazılı bir açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu. Açıklamasına geçtiğimiz günlerde yapılan Genel İdare Kurulu seçimlerine değinerek başlayan Gökşen, “Demokratik bir seçim olmuştur. Delegenin sağduyusu galip gelmiştir. Şükürler olsun ki Genel İdare Kurulumuz partimizin gerçek misyonuna sahip çıkacak bir yapıdadır. Öyle umuyorum ki yıllarca çizgisinden saptırılan DP, Genel Başkanımız Sayın Hüsamettin Cindoruk ve GİK üyelerimiz tarafından yeniden eski şanlı günlerine döndürülecektir” ifadelerini kullandı.

Gökşen açıklamasına şöyle devam etti: “Sade bir partili olarak Kırat’ın yeniden şahlanması için canla başla çalışmaya yemin ettim. Mücadelem bireysel olarak devam edecektir. Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımın emrindeyim. Ancak İl Başkan Yardımcılığı ve İl Kurulu üyeliği görevlerimden istifa etme kararı aldım” dedi.

Açıklamasında İl Başkanı İbrahim Özcan ve İl Kurulu üyeleri ile şahsi bir sorunu olmadığını vurgulayan Gökşen, “İbrahim Özcan benim baba dostumdur. Sonsuza kadar da öyle kalacak. Kendisine asla bir saygısızlık yapmadım, bundan sonra da yapmam. Dostluğumuz ve ağabey kardeş ilişkimiz baki olmakla birlikte, siyaseten yollarımız ayrılmıştır” diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 15:04:03
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 15:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?