1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

DSP adayı yörük oldu

Demokratik Sol Parti (DSP) Manavgat Belediye Başkan adayı Av. Mücahit Gündoğdu, yörük kıyafeti ve ayağındaki çarıklarıyla yaptığı seçim çalışmasıyla dikkat çekiyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde DSP Belediye Başkan adayı Gündoğdu, giyim kuşamı ve farklı tanıtım etkinlikleri ile 29 Mart seçimlerinin en renkli siması olarak göze çarpıyor. Manavgat sokaklarında giydiği otantik kıyafetleri ve neşeli tavırlarıyla esnaflarla sohbet eden ve seçim çalışmalarını sürdüren Gündoğdu, Atatürk Anıtı önünde yaptığı kepenek ve kavallı basın açıklaması ile de çevreyle barışık yeşil bir Manavgat için seçmenlerden oy istedi.
Seçim çalışmaları sırasında asılan afiş ve caddelerde araçların parti sloganları ile gezmelerinin görüntü ve gürültü kirliliği yaptığını söyleyen Gündoğdu, kendisinin sade, net ve halkla içe içe bir seçim tanıtımı yapmayı uygun bulduğunu söyledi. Gündoğdu, gerçekleştirdiği basın açıklamasında, Manavgat'ta yeşile sahip çıkılması gerektiğini ve DSP ile kendisinin bu yolda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Gündoğdu, daha sonra şöyle devam etti:

"Tanıtımlarımızı çevreye doğaya ve insanlara zarar vermeden gürültüsüz, açık ve net bir şekilde yapmayı uygun bulduk. Özellikle şunu belirtmek isterim ki, biz her zaman bu görüntü ve gürültü kirliliğine karşıyız. Dolayısıyla vatandaşlarımızın rahatsız olmaması için görüntü ve gürültü kirliliğine sebep olmamak için bu şekilde gayet doğal net bir şekilde tanıtım yapıyoruz. Bizim en büyük amacımız hem parti olarak hem aday olarak çevre ve insanlara, canlı cansız tüm doğa yaşamına saygılı olmaktır. Biz burada çevreci bir belediyecilik anlayışı geliştireceğiz. Yeşili koruyacağız, sahip çıkacağız, ırmak yatağını ona göre organize edeceğiz. Manavgat'ın bu doğal dokusunu her zaman muhafaza edeceğiz. Çevresiyle, kendiyle, özüyle kaynaşmış, birbirine saygılı, halkla barışmış, halkla iç içe sosyal bir belediyecilik örneği sunacağız. Her zaman turizm kenti olan bu şehri, Manavgat'ı görüntü ve gürültü kirliliğinden koruyacağız. Dolayısıyla çevreci bir belediye olacağız. Manavgat'ta daha gelişmiş şekilde kentsel dönüşümü sağlayarak çevresiyle güzel bir mekan sunulacaktır. Kent bilincini ve modern insan bilincini geliştirerek, doğaya saygılı olma bilinciyle Manavgat Belediyesi olarak tüm katkılarımızı sağlayacağız."

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 19:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?