22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

DSP Antalya adayları Gar esnafını ziyaret etti

Demokratik Sol Parti Büyükşehir belediye başkan adayı emekli General İsmail Arıcı ve DSP Kepez belediye başkan adayı  Naile Kartal ile beraberindeki gurup  yeni otogara giderek buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.
 
 
     Kepez adayı Naile Kartal sorulan sorular üzerine  seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiği ziyaret sırasında Arıcı  esnafın karşılaştığı sıkıntı ve güçlüklerle ilgili gelen şikayet ve düşünceleri dinleyerek,  bu tür işyeri ve esnaf gezileri yaparken saçma ve boş vaadlerde bulunmadıklarının ancak bütün herkese karşı aynı duyarlılıkla yaklaşmayı prensip edindiklerini belirtti.
 
 
       ‘’…sandıkta hesap sorun …’’
 
       Kepez belediye başkan adayı Naile Kartal ise  kendilerinin farklı bir anlayışla yönetime talip olduklarını, Kepez bölgesine bir kadın elinin değmesinin gerektiğini vurgulayarak halka hizmet götürmek için yönetmeye talip olduklarını söyledi.
 
      Arıcı Paşa ise; ‘’28 Mart yerel seçimleri bu ülke için çok önemlidir. Tüyü bitmemiş bebeklerin geleceğini kolayca ipotek altına alanlardan, halkın oylarıyla yönetime gelip sonra da halkı unutanlardan, belediye binalarını sırça köşkler haline getirerek halktan uzaklaştıran, halka hizmeti değil çileyi,derdi götürenlerden  28 mart’ta sandık başında hesap sorun. ‘’ diyerek Halka  ve Hakka hizmet ilkesinden ödün vermeyeceklerini belirtti.
KENTHABER
Yayın Tarihi : 15 Mart 2004 Pazartesi 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?