22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dualar hayırsever Ahmet Sezer için

DUALAR HAYIRSEVER AHMET SEZER İÇİN

Manavgat’ta hayırsever İşadamı Ahmet Sezer ve ailesi tarafından yaptırılan Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi’nde düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Manavgat’ın Evrenseki beldesine yaptırdığı Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi’nin açılışına rahatsızlığı nedeniyle katılamayan hayırsever İşadamı Ahmet Sezer’in eşi Hatice Sezer, gözyaşlarına hakim olamadı. Hatice Sezer eşinin rahatsızlığı nedeniyle Amerika’ya gittiğini ve bu nedenle törene katılamadığını söyledi.

Törende konuşan Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu ise “Ahmet Sezer’in sizlerin dualarına ihtiyacı var. Tedavisi yıllarca sürebilecek bir hastalık ihtimali var. Şu anda birkaç saat sonra teşhis ve tahlilleri yapılacak. Allah yardımcısı olsun” dedi

Manavgat’ın ilk, Antalya’nın 4’üncü Anadolu Öğretmen Lisesi olan Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi’nin eğitim ve öğretime başlaması nedeniyle düzenlenen törene Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erol, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Bal, okul müdürleri, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

DUALAR HAYIRSEVER AHMET SEZER İÇİN
DUALAR HAYIRSEVER AHMET SEZER İÇİN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 13:32:01
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 13:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?