7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Düden mahallesine sıcak asfalt

Antalya Kepez Belediyesi, daha önce asfalt hizmeti götürdüğü Düdenbaşı Mahallesi’nde alt yapı çalışması biten sokakların yollarını da asfaltlıyor. 1 kilometrelik asfalt çalışmasıyla mahalledeki yolların büyük bir kısmı asfalta kavuşmuş olacak.


Kepez Belediyesi, belde halkını çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmaya devam ediyor. Asfalt seferberliği başlatan Kepez Belediyesi, alt yapı çalışması bitirilen mahalleleri, tozlu ve çamurlu yol çilesinden kurtarıyor. Rekor düzeyde gerçekleştirilen asfalt hizmeti ile Kepez’de mahalleler modern yollara kavuşuyor.


Daha önce asfalt çalışması yapılan Düdenbaşı Mahallesi’nde, alt yapı nedeniyle eksik kalan sokakların yolları asfaltlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışması biten sokaklarda sıcak asfalt çalışması başlattı. Yaklaşık 1 kilometrelik asfalt çalışması ile Düdenbaşı Mahallesi’ndeki yolların büyük bir kısma asfaltlanmış olacak. Mahalle sakinleri de, yollarının asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Rekor düzeyde gerçekleştirdikleri yatırımlarla Kepez’in çehresini değiştirdiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, şu ana kadar yaptıkları 535 kilometrelik asfalt çalışması ile Kepez halkını tozlu, çamurlu yol çilesinden kurtardıklarını söyledi.

Gerçekleştirdikleri alt yapı yatırımlarıyla Kepez’in gelecekte sıkıntı yaşamayacağını anımsatan Öner, “Artık Kepez, Antalya’nın varoşu değil, geleceğidir. Şimdi Kepez halkı, çamurlu ve tozlu yollarda değil, çağdaş yollarda yürüyor. Bu fark, bizim insana verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Bu anlayışla hizmetlerimiz devam edecek. Şu an Kepez, şantiyeye döndü. Bir çok mahallemizde park, yol, kaldırım çalışması yapılıyor. 52 mahallemizin alt yapı sıkıntısını bitirinceye kadar çalışacağız.” İfadesini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 14:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?