1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Düden Şelalesi'ne yeni düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Düden Şelalesi mesire alanında incelemelerde bulundu. Sınırlarını aşarak mesire alanını işgal eden işletmeleri uyaran Aktekin, “Düden’deki düzensizlik ve karışıklık ortadan kalkacak” dedi.

Genel Sekreter Mehmet Aktekin’e inceleme gezisinde Büyükşehir Meclis Üyesi Recep Tokgöz, Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Zabıta Daire Başkanı Ahmet Özkan eşlik etti. Düden mesire alanı ile dışındaki otopark ve çevresini gezen Aktekin, mesire alanı hakkında yetkililerden bilgi aldı, sorunları yerinde tespit etti.

Düden’in mevcut halini beğenmediğini kaydeden Aktekin, “Sayın Valimizin de görüşleri doğrultusunda buraya el atacağız. Kısa zamanda Düden’i Antalya halkının ve konuklarımızın severek geldiği, rahat gezip dolaşabileceği bir mesire yeri haline getireceğiz” dedi.

İŞLETMELERE UYARI

Düden mesire alanındaki işletmelere bu anlamda büyük görev düştüğünü ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Mehmet Aktekin, “İşletmeciler burayı iyi korumamışlar, her tarafa düzensiz bir şekilde yayılmışlar. Düden’in doğal güzelliğini işgal etmişler. Bütün bunlar düzelecek ve işgaller ortadan kalkacak” şeklinde konuştu. Aktekin, gelecek yıl Antalyalıların ve kente gelen turistlerin yepyeni bir Düden ile karşılaşacaklarını da sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 15:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?