22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Düdenbaşı Mahallesi asfaltlanıyor

Kepez Belediyesi, daha önce ana caddelerini asfaltladığı Düdenbaşı Mahallesi'nin ara sokaklarına da sıcak asfalt dökmeye başladı.

Antalya'da şu ana kadar 19 mahallenin tamamında, 38 mahallenin ana caddelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Kepez Belediyesi, Düdenbaşı Mahallesi'ni de çamurlu ve tozlu yollardan kurtarıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce ana caddeleri asfaltlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin ara sokaklarında sıcak asfaltlama çalışması başlattı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, ilçe halkının çağdaş ve sağlıklı mekanlarda mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için alt ve üst yapı yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Hizmette 4,5 yılı tamamlarken Kepezlilere verdiği “Ayağınız çamura ve toza değmeyecek” sözünü büyük oranda gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Öner, “İnsana hizmete büyük önem verdik. Şeyh Edibali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözünü rehber edinip, vatandaşlarımızın; sıcak asfaltı dökülen, parke kaldırımı, parkı yapılan, mülkiyet ve imar sorunu çözülen bir kentte, mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için çalıştık ve başardık. Düne kadar Kepezli vatandaşlarımız çamurlu ve tozlu yollarda yürümenin çilesini yaşıyordu. Rekor asfaltlama çalışmasıyla artık insanımız, çamursuz, tozsuz modern yollarda yürüyor. Kepezli hemşerilerim, hizmetin en güzelini hak ediyor. Yeni yatırımlarla, hizmetlerle, insanımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 12:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?