1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Düdenbaşı'nda kaldırım çalışması

Kepez Belediyesi, yollarının büyük bir bölümüne sıcak asfalt döktüğü Düdenbaşı Mahallesi'nin ana caddelerinde parke kaldırım çalışması başlattı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, mahalleleri belediye hizmetiyle tanıştırmaya devam ediyor. Öner döneminde ilk sıcak asfalt çalışması yapılan Düdenbaşı Mahallesi, ilk parke kaldırım hizmetiyle de tanıştı.


Kepez Belediyesi, kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından Düdenbaşı Mahallesi'nde asfalt seferberliği başlatmıştı. Dökülen 8 kilometre sıcak asfaltla mahalledeki yolların büyük bir bölümü asfaltlanmış oldu. Asfalt hizmetinden sonra Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Düdenbaşı Mahallesi'nde parke kaldırım çalışması başlattı.


Mahallede 2 bin 500 metrekare parke kaldırım çalışması yapılacak. Önümüzdeki aylarda da ara sokaklarda parke kaldırım çalışmasına devam edilecek. Sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmasıyla böylece, Düdenbaşı Mahallesi'nin tozlu ve çamurlu yol çilesi de sona ermiş oldu.


Parke kaldırım yatırımıyla da Düdenbaşı Mahallesi de Başkan Erdal Öner döneminde, alt ve üst yapı hizmetlerini eksiksiz alan mahalleler kervanına katıldı. Başkan Öner, döneminde Düdenbaşı Mahallesi'nde 8 kilometre sıcak asfalt, 1 kilometre beton kaldırım, 2 bin 500 metrekare parke kaldırım, 20 bin metrekare de yeşil alan çalışması yapıldı.


Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 4,5 yıl önce başlattıkları hizmet seferberliği ile varoş görünümündeki mahallelere modern bir şehir görüntüsü kazandırdıklarını söyledi. Öner, " Bizin için öncelik insanımızın mutluluğudur. Biliyoruz ki yaptığımız her sıcak asfaltta, kaldırımda, parkta, imar çalışmasında, mülkiyet sorunun çözümünde insanımızın bir derdi daha bitiyor. Bu bilinçle şevkle gece-gündüz Kepez'i sorunsuz bir modern bir kent yapmak için çalışıyoruz. Kepez, 10 yılda alamadığı belediyecilik hizmetlerini, 5 yılda rekorlar kırarak aldı, almaya da devam ediyor. 10 yılda Kepez'de 63 km sıcak asfalt çalışması, 82 bin metrekare parke kaldırım çalışması yapılmış. Biz ise 4,5 yılda 450 kilometre sıcak asfalt, 190 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Bu rakamlar, insana verdiğimiz değeri, hizmet farkımızı gösteriyor" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 18:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?