21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Düğün telaşı ile çantayı kaptırdı

DÜĞÜN TAKISI TELAŞI İLE ÇANTAYI KAPTIRDI

Antalya'da düğün takısı almak için nişanlısı ile birlikte bir kuyumcuya giden genç kız, düğün heyecanı ve telaşı ile çantasını sehpaya bırakınca, 13-14 yaşlarındaki yankesici kıza kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, Deniz Mahallesi, Güllük Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya nişanlısı ile birlikte giren Fatma Yılmaz, düğün takılarına bakmak istedi.

Düğün telaşı ile genç kız, içinde kredi kartları, bir miktar para ve cep telefonunun bulunduğu çantasını takılara bakarken sehpaya bıraktı. x

Önce yalnız olarak takılara bakan genç kız, çantasının yanında oturan nişanlısının da fikrini almak istedi. Nişanlısı çantayı sehpanın üzerinde bırakarak Fatma Yılmaz'ın yanına geldi. O sırada kuyumcuya müşteri

gibi gelen üç kişiden ikisi kuyumcuyu oyalarken, 13-14 yaşlarındaki kız ise çantanın bulunduğu sehpanın yanına oturdu. Fatma Yılmaz'ın çantasını sakin şekilde kucağına alıp bir süre bekleyen kız, daha sonra çanta ile birlikte kayıplara karıştı. Kuyumcudaki diğer iki kadın ise biraz daha oyalandıktan sonra alıveriş yapmadan mağazadan çıktı.

Kuyumcu mağazasında yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Kayıtlarda 13-14 yaşlarında olduğu tahmin edilen yankesici kızın sakinliği dikkat çekiyor. Önce çantanın yanına oturan ve kendisinden önce içeri giren iki kadının kamfle ettiği kız, çantayı kucağına alıp, birkaç dakika bekledikten sonra soğukkanlılıkla mağazadan ayrılıyor. İki kadın ise küçük kızın ardından hiçbir şey almadan kuyumcudan dışarı çıkıyor.

Kuyum mağazası sahibi Aykut Özrahat, "Görüntülere göre, müşterilerle ilgilenirken içeri iki kadın giriyor. Elemanım kadınlarla ilgilenirken birkaç dakika sonra küçük kız giriyor. Ve kadınlar küçük kızı kamufile ediyor. Ondan sonra küçük kız çantayı alıp çıkıyor. İçerisinde cep telefonu belli bir miktar para ve kredi kartları varmış. Tabi müşteri alışveriş esnasındayken fark etmiyor bunu. 15 dakika kadar sonra fark ediyor. Fark ettiğimizde onlar çoktan gitmişti ve sonrasında olayı emniyete bildirdik" diye konuştu.

DÜĞÜN TAKISI TELAŞI İLE ÇANTAYI KAPTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 17:38:03
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 18:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?