21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Dükkanına giren hırsızı yakaladı

Antalya'da bir market sahibi, dükkanına giren eli bıçaklı hırsızlık zanlısını yakaladıktan sonra bıçakla etkisiz hale getirdi.

Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir markete gece geç saatte hırsız girdi. Marketin üst katında oturan H.K., dükkan kapısındaki kepenk sesini duyunca şüphelendi. Kardeşleri B.K. ve G.K.'yı yanına alan market sahibi, aşağı inerek dükkanda arama yaptı.

Market içindeki hırsızlık zanlısını yakalayan üç kardeş ile zanlı arasında arbede yaşandı. Kardeşlerden G.K. hırsızlık zanlısının kaçmasını engellemek için kapıyı tutarken diğer kardeşler hırsızı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bu sırada zanlının elindeki bıçağı gören market sahibi, masanın üzerinde bulunan bıçağı alarak kendini korumaya çalıştı. Yaşanan arbede de hırsızlık zanlısı koluna aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Yaralı zanlı S.Ç. (19), olay yerine gelen 112 ilk yardım ekibi ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri market sahibi üç kardeşi sorgulamak üzere gözaltına aldı. Market içinde inceleme yapan polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 09:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?