22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dünya çocuklarından Türel'e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya Çocuk Günü nedeniyle Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi'nden temsilci öğrencileri ağırladı. Çocuklar Türel'e çiçek sundu.

Her yıl ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan Dünya Çocuk Günü nedeniyle çocuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Ziyarete, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Talip Türkcan, Çocuk Hakları İl Koordinatörü Figen Güneş, Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi ve yetişkin komitesi üyeleri katıldı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Türel'e bilgiler veren çocuklar, çocuk hakları ile ilgili okullarda toplantılar düzenleyip bilgilendirici eğitimler verdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çalışmalarından dolayı Antalya Çocuk Komitesi'ni kutladı.

Avrupa'da birçok ülkede çocuk ve genç meclislerinin olduğunu hatırlatan Başkan Türel, "Yakın zamanda ülkemizde de bu meclisler kurulacak. Sizler şimdiden bu sisteme hazırlık yapıyor, fikirlerinizle büyüklere yol gösterici oluyorsunuz. Sizleri kutluyorum" dedi. Türel daha sonra ziyaretleri anısına İl Çocuk Komitesi üyelerine hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 12:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?