1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Dünyaya sevgi mesajları

Antalya'nın Serik İlçesi Kadriye Beldesi’nde çadır kampına giren öğrenciler bir hafta süresince dünya sevgi ve barış mesajı verecek.

Kadriye Belediyesi ve TRT Ankara Televizyon Eğitim ve Kültür Programı Müdürlüğü'nün dünyaca ünlü turizm beldesinde gerçekleştirdiği Ulusal Gençlik Kampı'na 7 bölge ile 27 ilden toplam 87 öğrenci ve öğretmen katıldı.

Öğrenciler kamp girişince el ele tutuşarak 'Biz sevgi ağacının fidanlarıyız' 'Sevgisiz dünya olmaz' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gençlik Kampı Kadriye’de 21-28 Haziran arasında devam edecek. Kamp süresince çadırdaki öğrencilere Kadriye Belediyesi her türlü desteği sağlayarak eşlik edecek.

SEVGİ YUMAĞI OLUŞTURDUK

Kadriye Beach Park’ta gerçekleştirdikleri Ulusal Gençlik Kampı'yla Türkiye'den dünyaya öğrencilerin vasıtasıyla buket buket sevgi sunacaklarını belirten Kadriye Belediye Başkanı İsmail Şahin, bir haftalık kamp süresince öğrencilerin kendi yörelerinden getirdikleri otantik eşyaları sergileyeceklerini söyledi.

Kampa 27 ilde 60 öğrencinin katıldığını ve kaldıkları süre içinde birbirleriyle kuracakları iletişim doğrultusunda illerin farklı kültür yapılarını tanıyacaklarını belirten Şahin, öğrencilerin kamp ve beldede yaptıkları etkinliklerin belirli günlerde TRT GAP Televizyonu'ndan canlı yayınlanacağını söyledi.Şahin, "Öğrencilerimiz bir hafta çadırda kalarak hem kendilerine karşı öz güvenleri artıyor hem de değişik illerden arkadaşlar tanımış oluyor. Öğrencilerimiz içinde Hakkari'den de gelen var Edirne'den de var. Bu birliktelik kardeşlik ve sevgi yumağı kozasını oluşturdu" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 16:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?