22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

DYP lideri Özaçıkgöz Antalya'da

DYP GENEL BAŞKANI ÖZAÇIKGÖZ ANTALYA'DA

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Türk milletinin kırata sahip çıkmasını isteyerek, "Önümüzdeki seçimlerde yeni oluşumlarla yeniden iktidara talibiz" dedi.

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Antalya'da partisinin Korkuteli İlçe Teşkilatı'nın açılış törenine katıldı. Törene genel başkan yardımcıları ile Antalya, Aydın, Çanakkale ve Denizli il başkanları da katıldı. Burada halka hitap eden Özaçıkgöz, "Kıratın ilk sahibi, devlet yönetiminde 10 yıl başarıyla hizmet vererek darbe ile, silahla şehit edilen Adnan Menderes'tir. Bu kırata Sayın Süleyman Demirel sahip olmuş ve 1980 yıllarına kadar sahip olmuştur. Şimdi ise bu kırata Türk milleti olarak hepimiz sahip

olacağız. Bu hükümet son 8 yılda 5 demir çelik fabrikasını 6'ya çıkaramadı. 126 çimento fabrikası kurduk. Bu güne kadar hiçbir artış yapmadıkları gibi yatırım yapmadılar. 7 milyon dolar borçla bıraktığımız yatırımları son 20 yılda sata sata bitiremedikleri gibi, biz 50 milyon dolar gelir sağladık diye bizleri avutuyorlar" dedi.

Özaçıköz, AK Parti'nin Allah'la kulun arasında siyaset yaptığını da öne sürdü. Sanayinin bittiğini, can çektiğini söyleyen Özaçıköz, "Türkiye'nin yatırıma ihtiyacı var. Türkiye'nin başta sanayi, tarım, enerji, denizcilik, sosyal ve eğitim reformlarına ihtiyacı var. Bu projeler de bizde var. Biz bu alanlarda yaptığımız yatırımlarda hiç kimseden izin almayız" diye konuştu.

Daha sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başbakan olarak Davos'a giderek 'One minute' diyerek rahat kafa tutabiliyorsa, bunun rahatlığını Türkiye coğrafyasında eksi 45 dereceden artı 45 derecelerde 24 saat görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne borçludur. Ergenekon isminin yakıştırılmasına isyan ediyorum ve tasvip etmiyorum. Bu isim Türkün tarihi bir çıkışıdır" dedi.

DYP GENEL BAŞKANI ÖZAÇIKGÖZ ANTALYA'DA
DYP GENEL BAŞKANI ÖZAÇIKGÖZ ANTALYA'DA
DYP GENEL BAŞKANI ÖZAÇIKGÖZ ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 22:26:01
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 10:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?