1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ebru Gündeş hayranlarını coşturdu

Antalya'da sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, birbirinden güzel şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Dönüşümlü olarak sahne aldığı Sibel Can'a övgüler yağdıran Ebru Gündeş, "Sibel Can'a hayranım. Çok güzel sesi var" dedi.

Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sueno Otel'de maytaplar eşliğinde sahneye çıkan Ebru Gündeş, eski ve yeni albümlerindeki parçalarını ve klasiklerini seslendirdi. 'Kızıl Mavi' adlı parçayla sahneye çıkan Ebru Gündeş,Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman, İsrailli turistlere de seslenerek, sahne performansıyla dinleyicilerini büyüledi. Ritm şovuyla nefes kesen sanatçı, Sueno Otel'de yıldır sahne aldığını söyledi.

Ebru Gündeş, aynı sahneyi paylaştığı Sibel Can'ın yeni albümünü çok beğendiğini ve tüm gün onun şarkılarını dinlediğini belirterek, "Sibel'in yeni albümü gerçekten çok güzel. Şarkıları gibi kendisi de çok güzel. Bir de kilo vermiş. En önemlisi sesi var. Sesi çok güzel, kendisine hayranım. Sibel'le zaten iyi bir diyalogumuz var. Bence tüm sanat camiasına örnek olmalı" dedi.

Ebru Gündeş'e iki saatlik konseri boyunca Ateş Dansçıları eşlik ederken, sanatçı göğüs dekolteli mavi kıyafeti ile göz kamaştırdı. Bazı şarkılarında hayranlarını sahneye davet eden Gündeş, şarkıları hayranlarıyla birlikte söyledi. Sanatçı, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Sezen Aksu'dan da şarkılar seslendirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 12:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse mutlugün IP: 81.214.88.xxx Tarih : 2.08.2009 19:07:48

aslında habere yorum eklmek çok isterdim :(ama.....benim adım buse izmerde yaşıyorum 2 kardeşim en büyüğü bnim 16 yaşındayım..ben beste yapıyor aynı zamanda tiyatro yazıyorum ve sporla uğraşıyorum ayrıca 158 tane bestem var izmir deolduğum için bişey yapamıyorum bu konu da bana yardımcı olur musunuz:?:? okuyorum :)):