1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ebru Gündeş tatilcileri büyüledi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Antalya'da birbirinden güzel şarkılarıyla tatilcileri coşturdu.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sueno Otel'de sahne alan Ebru Gündeş, birbirinden güzel parçalarıyla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu. Siyah bir kıyafetle havai fişekler altında sahneye çıkan Gündeş, eski ve yeni albümündeki parçalarını seslendirdi.

Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman, İsrailli turistlere de seslenen Ebru Gündeş, sahne performansıyla dinleyicileri büyüledi. Ritim şovuyla nefes kesen sanatçı, sahneye çıkmadan önce düzenlediği basın toplantısında, Sueno
Otel'de dördüncü yıla merhaba dediklerini belirterek, dört yıldır aynı otelde sahne aldığını söyledi ve kendisine destek veren bütün hayranlarına teşekkür etti.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gündeş, Sibel Can'ın başarısıyla ilgili soruya, "Yeni albüm çıkarmış, çok güzel sesi var ve kendisi de güzel. Neden başarılı olmasın ki" şeklinde cevap verdi. Sesi güzel olan herkesin bu meslekte başarılı olacağının altını çizen Gündeş, yeni albümünün de müjdesini verdi. Şu anda kendisinin albümünün yeni olduğunu ifade eden Gündeş, yeni albüm hazırlıklarına başladıklarını ve 2010 yılının Nisan ayında yeni albümünün çıkabileceğini kaydetti.

Ünlü sanatçı basına da sitem etti. "Ebru Gündeş bir süre önce ayrılıp yeniden barıştığı Azeri sevgilisi Reza Zarrb ile Göcek'te tatil yaptığı sırada gazetecilere meydan okuyarak, 'Eğer beni ve Reza'yı Göcek sularında bulup da çekmeyi başarırsanız 2 milyon dolar vereceğiz' dedi" şeklinde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ebru Gündeş, kendisinin bu tür bir açıklamasının olmadığını ve böyle bir şey söylemediğini belirtti.

Basın mensuplarının sorarak bu tür haberler yazması gerektiğini söyleyen Gündeş, "Benim bu tür kaygılarım yok. Her yerde güzel bikini ile gezebiliyorum. Bir gün bir hayranım benim bikinili fotoğrafımı çekip sizlere gönderebilir. Bu konuda çok rahatım" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 11:17:23
Güncelleme :2 Temmuz 2009 Perşembe 11:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?